Do nothing 2. felvonás

2018. február 18. - Gáncsné Vasas Tünde

 

1.JPG

Do nothing folytatása:

Három napos hűtőzés után hidegen formáztam, 23-25 fokon kelesztettem, míg a tészta hőmérséklete 20 fok fölé ment. Ezután 230 fokon gőzzel 15 percig, 215 fok gőz nélkül további 15 percig sütöttem.
Héja ugyanolyan isteni ropogós mint az elsőnek volt. Bélzete meg magáért beszél ;) Íze, illata érettebb, de nem kellemetlenül savanyú.

2.JPG

6.JPG

7.JPG


Ma dagasztottam és sütöttem még két kilós és két fél kilós parasztkenyeret is.

3.JPG

4.JPG

5.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://kissqkta.blog.hu/api/trackback/id/tr813679200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.