Hatmagvas parasztkenyér

2017. szeptember 23. - Gáncsné Vasas Tünde

dsc_0133.JPG

Tegnapi sütés. Fele hatmagvas wessex liszt, fele pásztói BL80. Ma vágtam fel, és utána jöttem rá, hogy egészben nem fotóztam le :D Külsőre nem nagy szám, de a belseje meglepően jól sikerült :) Lodge-ban sült, elkészítése megegyezik a francia parasztcipóéval, csak a lisztek összetételében és arányaiban különbözik.

dsc_0130.JPG

dsc_0131.JPG

dsc_0133.JPG

dsc_0134.JPG

és megint hatmagvas sült. Ez már külsőre is jó lett <3

22139910_1654918141205539_1476941675_o.jpg

22171845_1654918161205537_1523866306_o.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kissqkta.blog.hu/api/trackback/id/tr9512887628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.