Morzsóka ahogy én készítem

2015. február 04. - Gáncsné Vasas Tünde
levakarom az üst faláról a  rátapadt tésztát:

aprítóban kisebbre dörzsölöm:


majd megszárítom: 

miután megszáradt, kávédarálón megőrlöm

felhasználása: előző este a kovászhoz teszek 1-2 ek morzsókát


Régebben búzakorpával eldörzsölve szárítottam meg:
http://hazikenyer.gportal.hu/gindex.php?pg=24359442

A bejegyzés trackback címe:

https://kissqkta.blog.hu/api/trackback/id/tr4712593205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.