Blundel tésztás almás rácsos

2014. november 02. - Gáncsné Vasas Tünde



Az eredeti recept keményítőt írt az almás töltelékhez. Ez nekem nincs itthon, így variáltam át: 
1 kg alma lereszelve, 
3dl almalébe kb 3 ek cukrot (ízlés és almafüggő), 1 tk fahéjat és 1 tasak vaníliáspudingport tettem, sűrűre főztem, majd a tűzről levéve belekevertem a reszelt almát. Kihűlés után ezzel töltöttem meg a blundelt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kissqkta.blog.hu/api/trackback/id/tr3612593273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.